A RÉV kapcsán nagyon sok dolog történik, igaz ebből kifelé kevés látszik. Ez szerencsés is, és persze nem is. Annak nagyon örülünk, hogy több helyen zajlanak az előkészületek és néhol már a megvalósítása a jövőtervező műhelyeknek. Ezekről még idén beszámolunk nektek!

Idén meghirdetésre került a Management Innovator Awards, amely olyan innovatív programok támogatását tűzte ki célul, amelyek a maguk területén valamilyen okból kimagaslóak. Civilek is pályázhattak, így elindultunk a megmérettetésen. 

Lehetőségünk van közönségszavazáson keresztül a projektünk mellé támogatókat/szavazókat gyűjteni. Mivel a díjra angol nyelven kellett minden anyagot elkészíteni, így az oldalon a projektről mindent ezen a nyelven érhettek el. 

Amennyiben szerintetek is innovatív a RÉszreVétel projekt, akkor kérünk támogass minket a szavazatoddal, az alábbi honlapon. Itt a szervezetünk logójára kell kattintanotok, ahol pedig egy e-mail cím megadását követően tudtok majd szavazni. Megtekinthetitek a projekthez kapcsolódó anyagainkat is.