Újabb fejezetet teszünk közzé a RÉszreVétel projekt során végzett felkereső munkánk eredményeiből. Ezúttal Közép- Dúnántúl régióját ismerhetjük meg jobban, az ifjúsági munkát érintően. 

A RÉszreVétel projekt során vállaltuk, hogy elkészülünk egy olyan gyüjteménnyel, amelyben a települési ifjúsági munka sajátosságait igyekeztünk megismerni. A munkánk abból állt, hogy negyven településre látogattunk el és kérdeztük meg a helyi döntéshozókat és gyakran a településen élő fiatalok képviselőit is, hogy mit gondolnak a települési ifjúsági munkáról. E nyitott kérdésre ezt követően ezerféle válasszal találkoztunk, mindenki másképp értelmezte. 

Az Ifjúsági munka panorámakép sorozatunkat hazánk összes régióját érintően tesszük közzé az elkövetkezendő időszakban. A sorozat második részében Közép-Dunántúl régió interjúit közöljük.  A régióban igazi kincsekkel találkoztunk, megannyi jó példával így bátran ajánljuk mindenki figyelmébe. Az interjúkkal kapcsolatos bármilyen kérdés esetén kérjük forduljanak hozzánk bizalommal a www.reszrevetel.hu e-mail címen. 

A II. rész interjúit kattintással itt lehet elérni.