Bemutatkozik a projektet vezető csapat                                                          

A RÉszreVétel egy hosszútávú projekt, melyre már több mint egy éve készül a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság. A RÉV több szálon fut, szerteágazó tevékenységekkel, ahogy azt ti is láthattátok a honlapon. Jelenleg a projekt előkészítési szakaszában járunk, amely a részletkérdések tisztázásáról, a résztvevők bevonásáról, az apró cselekményszálak kidolgozásáról szól. Már most számtalan órányi egyeztetés és megbeszélés áll mögöttünk, és a projekt első konkrét programja még el se kezdődött!

Biztosan kíváncsiak vagytok rá, hogy kik is állnak a munka mögött.

A RÉV vezetését egy négyfős projektcsapat látja el, a GYIÖT Elnökségének tagjai. Alapvetően a vezetésen belül mindenkinek megvan a saját területe, de segítünk egymásnak, amennyiben szükséges, és a különböző ötletelésekben, a felmerülő akadályok leküzdésében igazi csapatként dolgozunk. A projektcsapat irányítását minden hónapban a négy fő közül egy látja el, ő az, aki gondoskodik arról, hogy mindenki tudja, mi a dolga, és felelősként figyel arra, hogy a projekt megfelelő tempóban és irányban haladjon. A váltakozó irányítással azt kívántuk elérni, hogy mindannyian egyformán a magunkénak érezzük a projektet, és mindenki kipróbálhassa a projektvezetés kalandját. Mindemellett a szervezetünkben nagy hagyománya van annak, hogy mindenki elsősorban azon a területen tevékenykedhessen, amely a szívéhez legközelebb áll, de a munka mennyiségének megfelelően mind kivesszük a részünket az előkészítés legfontosabb részeiből (így a potenciálisan bekapcsolódó ifjúsági közösségek felkeresésétől kezdve, a már jelentkezett résztvevőkkel történő kapcsolatfelvételen át egészen a kutatómunka módszertanának kidolgozásáig, minden lépésben igyekszünk a fő felelőst segíteni).

A RÉV mindannyiunk számára prioritást élvez, hiszen a GYIÖT céljainak elérésben, a fiatalok közösségeinek fejlesztésében ez a projekt hatalmas előrelépés. Reméljük, hogy veletek is találkozunk majd a projekt valamely szakaszában! 🙂 Mi már nagyon várjuk!