A RÉszreVétel projektünk sikeressége nem csak a projektvezetői csapaton múlik, hanem azon a sok-sok fiatalon is, akik bevonásra kerülnek. Mindemellett a projekttel célunk a szervezetünk és a projekt által képviselt értékeket (fiatalok és döntéshozók közötti párbeszéd hasznossága, részvétel, érdekképviselet, aktív állampolgárság, demokrácia fontosságát – csak, hogy párat említsünk) is népszerűsíteni, és mind az önkormányzatok, mind a társadalom egészének figyelmét felhívni ezek jelentőségére.

Jelenleg a projekt kulcsfontosságú része a kommunikáció, hiszen igyekszünk minél több helyre eljuttatni az ifjúsági közösségfejlesztési folyamat hírét, és minél több, fiatalokból álló csoportnak megadni a lehetőséget, hogy részt vegyen a projektben, amely a három alkalmas képzési sorozatunkkal kezdődik hamarosan. Éppen ezért felkerestük civil barátainkat, olyan országos hálózatokat, akik segítenek nekünk a továbbításban; telefonos és e-mailes kapcsolatban állunk számtalan érdeklődővel, és potenciális résztvevővel, sőt még a Civil Rádió (http://kronika.civilradio.hu/) is biztosított számunkra lehetőséget, hogy részt vegyünk egy műsorukban és meséljünk kicsit magunkról és a projektről is. Ezúton is szeretnénk nekik megköszönni, hogy fogadtak minket, és ők is hozzájárultak a projekt hírének terjesztéséhez!

Ha kíváncsiak vagytok a beszélgetésre, az alábbi linkről letölthetitek, és belehallgathattok (a 18:50 perctől) : http://kronika.civilradio.hu/?page_id=1670  (a keddi 117 c. műsor 16:30-17:00-ig terjedő adását kell kiválasztani)

Ti jelentkeztetek már? Ha igen, bátran jelezzétek az alábbi eseménynél, hogy ti is RÉszt Vesztek: https://www.facebook.com/events/666795363477640/, ha pedig még hezitáltok, nézzetek körül a honlapon, és tegyétek fel kérdéseiteket! 🙂