Február harmadik hétvégéjén került megrendezésre a RÉszreVétel projekt második szupervíziós találkozója, ahol a települések multiplikátorai tájékoztatták mentoraikat a náluk zajló folyamat eredményeiről, és személyesen is segítséget kérhettek a jövőtervezések kapcsán felmerülő problémáikhoz.

A szupervíziós találkozások célja volt, hogy a folyamatos telefonos és e-mailes kapcsolattartás mellett személyesen is lehetőség nyíljon a kommunikációra. A szakmai, mentorok és multiplikátoraik között lezajló beszélgetések mellett természetesen a kialakult erős résztvevői csapat tagjai egymással is kötetlenül cserélhettek tapasztalatot, és tárgyalhattak arról, velük mi minden történt a lassan fél éve megszervezett képzések óta.

A multiplikátorok folyamatai, ahogy előre is terveztük, számtalan irányban és módszerrel indultak meg. A RÉV projekt egyik nagy előnye, hogy az általunk biztosított kereten belül az ifjúsági közösségek a saját igényeiknek megfelelően tervezhetik meg a településük jövőjét. A két szupervíziós találkozáson túl a mentorok természetesen nyitottak újabb személyes beszélgetések egyeztetésére, de a multiplikátorok egymással, szervezett keretek között legközelebb majd a Zárótalálkozó során fognak találkozni.